Fodbold nyheder

Barca vil hente dansk landsholdsstjerne

Af Niels Nedergaard

Ifølge journalisten Gerard Moreno, der arbejder for det catalanske medie RAC1, vil Barcelona hente den danske landsholdsspiller Andreas Christensen til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andreas Christensen er en profilerne hos Chelsea, hvor han har været flittigt brugt i startopstillingen under manager Thomas Tuchel. Der har dog i den seneste tid været stor tvivl om den danske landsholdsstjernes fremtid i London-klubben.


Det skyldes, at den 25-årige danske stopper har kontraktudløb til sommer med Chelsea. Samtidig har der været skriverier om, at den engelske storklub og AC ikke kan blive enige om en forlængelse af samarbejdet, da danskeren angiveligt kræver en noget højere løn, end Chelsea skulle være villige til at betale.

Det har straks sat gang i strømmen af rygter, hvor danskeren har vækket stor interesse omkring sig. Tidligere har Real Madrid været nævnt som en bejler til forsvarsspillerens underskrift, og nu melder en ny storklub sig på banen.

Ifølge det catalanske medie RAC1 vil FC Barcelona nemlig hente Andreas Christensen til klubben. Det er journalisten Gerard Moreno, der mener at vide, at den spanske storklub har set sig meget varme på den danske landsholdsspiller. Den danske Chelsea-stjerne kan frit handle med andre klubber til vinter, hvis han ikke bliver enige med London-klubben om en forlængelse af sin nuværende aftale.

Dermed kan AC muligvis snart være fortid i det engelske, hvor han har tilbragt de sidste ti år af karrieren, efter han kom til Chelsea tilbage i 2012 og senere blev udlejet af to omgange til tyske Borussia Mönchengladbach.

Andreas Christensen har siden da spillet 140 førsteholdskampe for Chelsea, men nu kan eventyret i den engelske hovedstad altså muligvis snart være et overstået kapitel.


Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE