Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Manchester United kan få tidligere Liverpool-manager efter denne sæson. Herunder er mandagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City kan spørge efter at få den 24-årige hollandske FC Barcelona-midtbanespiller, Frenkie de Jong, med i en handelsaftale, hvis FC Barcelona vil sikre sig 26-årige Raheem Sterling. (El Nacional)


Den tidligere Chelsea-manager, Frank Lampard, har åbnet en dialog med Norwich om at blive klubbens nye manager og føre holdet op over nedrykningsstregen igen. (Football Insider)

Den spanske træner for det belgiske landshold, Roberto Martinez, er kandidat til at blive ny Aston Villa-træner. (Times)

Leicester-manageren, Brendan Rodgers, er villig til at overtage Manchester United-jobbet efter Ole Gunnar Solskjær, men vil dog foretrække at overtage efter denne sæsons afslutning. (Caught Offside)

Den 27-årige portugisiske midtbanespiller, Bruno Fernandes, føler ikke, at han får nok instrukser fra Solskjær eller trænerstaben. Cristiano Ronaldo tilslutter sig udråbet, da han er faldet gevaldigt i standard efter han tog til Real Madrid i 2009. (Mail)

Aston Villas liste over potentielle erstatninger for fyrede Dean Smith har Glasgow Rangers’ Steven Gerrard, Southamptons Ralph Hasenhüttl, og Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, på listen. (Telegraph)


Wolverhampton-manageren. Bruno Lage, udtaler, at den Adama Traorés kontraktsituation ikke stopper manageren i at vælge spanieren til startopstillingen. Den 25-årige spanier har 18 måneder tilbage af sin kontrakt. (Mail)

Crystal Palace håber på at slå Napoli i kampen om underskriften for den 25-årige camerounske Fulham-midtbanespiller, Andre-Frank Zambo Anguissa, der har været på en lejeaftale i Napoli siden denne sæsons start. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik