Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Newcastle har udset sig klubbens nye målmand, Chelsea jagter ungarsk forsvarsspiller og Conte lurer på tidligere spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle United har udset sig Barcelonas tyske keeper Marc-Andre Ter Stegen, som et transfermål. (El Nacional)


Repræsentanter fra Arsenal og Fiorentina har mødtes i London i denne uge, for at diskutere en aftale som sender Fiorentinas serbiske angriber Dusan Vlahovic, til Arsenal. (Express)

Den franske midtbanespiller Paul Pogba har fortalt Manchester United, at han ville være åben overfor at underskrive en ny aftale med klubben i 2019, men Manchester-klubben besluttede ikke at tilbyde franskmanden en ny kontrakt. 28-årige Pogbas kontrakt udløber næste sommer. (Mail)

Den nye Tottenham-manager Antonio Conte vil hente sin tidligere spiller, kroatiske Marcelo Brozovic, i italienske Inter. Den 28-årige midtbanemotor har kontraktudløb med Inter næste sommer. (Tuttomercato)

Chelsea ønsker at hente Fenerbaches ungarske forsvarsspiller Attila Szalai. (Sun)

Portugisiske Bernardo Silva var sat i forbindelse med et skifte væk fra Manchester City i sommer, men udtaler nu, at han er glad i klubben for tiden. (Sky Sports)

West Hams angriber Jarrod Bowen er flere gange blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool og nu indrømmer Liverpool-boss Jürgen Klopp, at han beundrer den 24-årige englænder. (Liverpool Echo)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik