Fodbold nyheder

Neymar om holdkammerat:
På niveau med Iniesta og Xavi

Af Anders Bjørn

Marco Verratti modtager store roser fra holdkammeraten Neymar, som sammenligner PSG’s italienske midtbane-maestro med selveste Xavi og Andres Iniesta.

Article image
Ritzau-Scanpix

Neymar skiftede i 2017 Barcelona ud med PSG, hvor han sidenhen har været en af de største stjerner blandt mange. Netop PSG er spækket med stjernespillere, men især to holdkammerater fanger Neymars opmærksomhed og får store roser med på vejen. Der er her tale om Kylian Mbappé og Marco Verratti.

Især sidstnævnte har imponeret Neymar, og han holder sig ikke tilbage med roserne, når han sammenligner Verratti med Barcelona-legenderne Xavi og Iniesta, som Neymar spillede sammen med i Barcelona.

- To af dem, Mbappé og Verratti. Mbappé er ung, hurtig og en fantastisk spiller. Jeg vidste, at Verratti var en fremragende spiller, men jeg vidste ikke, at han var så spektakulær. Han er et geni.

- Han er en af de bedste midtbanespillere, jeg har spillet sammen med, hvor han er på niveau med Xavi og Iniesta, udtaler Neymar ifølge Football Italia.Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik