Fodbold nyheder

Ivan Perisic varm på Premier League-skifte

Af Philip Sinkbæk Jensen

Den 32-årige kroat har stadigvæk lyn og torden i støvlerne, og med et kontraktudløb hos Inter til sommer, så åbner dørene sig for Ivan Perisic.

Article image
Ritzau-Scanpix

Everton og West Ham monitorerer situationen for den 32-årige kroatiske kantspiller, Ivan Perisic, da landsholdsspillerens kontrakt med Inter ophører til sommer.


Angriberen fortsætter med at vise, hvorfor at Bayern München lejede kroaten i sin tid, når han uge efter uge starter inde for Inter. Med to mål og én assist i ni kampe, og med gentagen startpladser, så er et uvist, hvorfor Inter ikke forhandler med Perisic.

Dette åbner op for Everton og West Ham, der har set sig lune på den profilerede offensive landsholdspiller med 109 kampe for Kroatien på samvittigheden.

Dog er Premier League-klubberne ikke alene om interessen, da flere unavngivne Bundesliga-klubber også er meldt med i kampen om underskriften. Perisic har tidligere tørnet ud for Bayern München, Wolfsburg og Dortmund i Bundesligaen.

Ivan Persisic skiftede fra Wolfsburg til Inter i 2015 for 142 millioner kroner, blev kontraktforlænget til 2022 i 2017, og har sidenhen været udlejet til Bayern München i 2019/2020-sæsonen, hvor det blev til 8 mål og 10 assists i 35 kampe og en Champions League-titel.

Mere om Ivan Perišić

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik