Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Donny van de Beek er interesseret i at skifte til Real Madrid, og Antonio Conte er interesseret i at erstatte Ole Gunnar Solskjær, mens Newcastle United ser ud til at have fundet en ny manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Juventus, Chelsea og Inter-træner Antonio Conte ville være interesseret i at overtage managerposten i Manchester United, hvis klubben fyrer Ole Gunnar Solskjær. (The Transfer Window Podcast)


Den tidligere AS Roma-træner Paulo Fonseca er kørt i stilling til at blive ny Newcastle United-manager, efter Frank Lampard har trukket sig fra kapløbet om at erstatte Steve Bruce. (Mirror)

Everton forbereder sig på at hente Alexis Sanchez til klubben. Den 32-årige offensiv spiller har efter sigende fået grønt lys til at forlade Inter til januar. (InterLive)

Manchester United-midtbanespilleren Donny van de Beek har bedt sin agent om at sikre ham et skifte til Real Madrid. (DefensaCentral)

Chelsea-manageren Thomas Tuchel mener, at han faldt i en fælde, da han indikerede, at Chelsea jævnligt diskuterede muligheden for at hente Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland til klubben. (Goal)

Juventus pønser på at gå efter Chelsea-målmanden Kepa Arrizabalaga, når sommerens transfervindue åbner. (Fichajes)


I Chelsea har man ikke tænkt sig at gøre brug af den købsoption, som er en del af Saul Niguez’ lejekontrakt. ”The Blues” kan ellers købe Atlético Madrids midtbanespiller for knap 300 millioner kroner. (La Razon)

Manchester United-angriberen Cristiano Ronaldo var efter sigende forkælet i Juventus, hvor han ødelagde ligheden i spillertruppen. (Tuttosport)

Leicesters franske U21-landsholdsforsvarer Wesley Fofana har tiltrukket sig interesse fra Manchester United og Newcastle United. (But! Football Club)

Arsenal-manageren Mikel Arteta har tænkt sig at afvise ethvert bud på angriberen Alexandre Lacazette i januar. Planen er i stedet at lade den 30-årige franskmand forlade kvit og frit, når hans kontrakt udløber til sommer. (Sun)

Real Madrid og Bayern München bliver mere og mere sikre på at kunne få fingrene i Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger. Kontraktforhandlingerne mellem ”The Blues” og den tyske forsvarsspiller er gået i hårknude. (ESPN)

Rüdiger prioriterer at blive i Chelsea, men kapløbet om hans underskrift er gået i gang. (Fabrizio Romano)

Manchester City, Tottenham, Liverpool og Newcastle United er alle interesserede i den franske kantspiller Ousmane Dembélé, som sandsynligvis forlader FC Barcelona til sommer. (90Min)

Den engelske midtbanespiller Harry Winks har sået tvivl om sin fremtid, efter han har indrømmet, at han kæmper med at genfinde sin topform under manageren Nuno Espirito Santo. (Times)

Newcastle United-anføreren Jamaal Lascelles har understreget, at klubbens spillere må tage ansvar for fyringen af Steve Bruce. (Mirror)

Manchester City er parate til at slutte sig til FC Barcelona i jagten på Ajax-stortalentet Antony. (El Nacional)

West Ham og Southampton er interesserede i Sassuolos offensive midtbanespiller Filip Djuricic – som i sidste halvdel af 2014/15-sæsonen var udlejet til Southampton. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE