Fodbold nyheder

Vildt rygte: Premier League-mestre en mulig destination for Lewandowski

Af Asbjørn Steffensen

Den polske bomber kan måske slutte sin målrige karriere hos de engelske mestre, Manchester City.

Robert Lewandowski er en af vildeste angribere i fodboldhistorien. Polakken var den tredje mest scorende spiller i hele det forrige årti og virker blot til at bedre med årene - som en god vin. Sidste sæson scorede "Lewa" 41 mål i Bundesligaen for bayern München og slog dermed rekorden for flest mål i en sæson, der tidligere var holdt af en anden legende i klubben, Gerd Müller.


Den 33-årige angriber har på klubplan indtil videre kun vist frem på den store scene i Tyskland, men det kan der nu snart blive lavet om på. Ifølge det tyske medie, Bild, er de engelske mestre fra Manchester City en mulig destination for den polske bomber i 2022.

Det er Bayern München-angriberens agent, Pini Zahavi, der er citeret for udsagnet ifølge Bild. Lewandowskis kontrakt med de tyske giganter udløber i 2023, og derfor kunne klubben sælge til Manchester City næste sommer for at tjene penge på angriberen, der dermed kan slutte karrieren på højeste niveau.

Lewandowskis tal i den røde Bayern München-trøje er intet mindre end vanvittige. 307 mål i 339 kampe for det dominerende tyske hold lyder statistikken.


Mere om Robert Lewandowski

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE