Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: UEFA Nations League
FT
2 - 1
(0 - 0)
Italien
Belgien
N. Barella (46), D. Berardi (65)
C. De Ketelaere (86)
Kasper Leif Pedersen

De Bruyne om de to seneste nederlag: Vi er ’bare’ Belgien

Den belgiske superstjerne Kevin De Bruyne kaldte de to nederlag til henholdsvis Frankrig og Italien en god erfaring for de unge spillere, da han mener, at man ikke kan måle sig med de nationer.
Søndag eftermiddag spillede Belgien imod europamestrene fra Italien i Nations League-kampen om tredjepladsen, hvor Kevin de Bruyne blev skiftet ind og leverede én assist. Dog var det ikke nok for Kevin De Bruyne og co., da de tabte kampen med 2-1. Det skuffende resultat kom ovenpå torsdagens nederlag til verdensmestrene fra Frankrig, hvor man tabte med 3-2. Manchester City-stjernen talte med HLN Sport efter søndagens nederlag, og udtrykte sig.

- Vi har været succesfulde til tider mod nogle tophold, men i dag havde vi mange nye ansigter med, som gjorde mere end bare et udmærket job. Det er en god erfaring for dem at møde hold af denne kaliber, men desværre tabte vi to gange, siger De Bruyne til HLN sport og fortsætter:
Med al respekt er det ikke det samme som at spille imod Estland, og disse udfordringer er nødvendige for os, så vi kan vokse både som hold og individer.

Selvom man har befundet sig på førstepladsen på FIFA’s verdensrangliste, så mener Manchester City-stjernen, at man ikke kan sammenligne bredden med de store nationer.

- Med alt respekt er vi ’bare’ Belgien. Vi er nødt til at være realistiske, med det hold vi har. Italien og Frankrig har 22 topspillere, det er ikke tilfældet med os.

Det er første gang siden 2016, at Belgien har tabt to kampe i træk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER