Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Laporta: Havde håbet Messi ville spille gratis

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, ærgrer sig over, at Lionel Messi ikke blev i klubben. Præsidenten havde nemlig håbet på, at den argentinske stjerne ville spille gratis uden at tjene sin faste normale løn.
Lionel Messi og Barcelonas veje skiltes i sommerens transfervindue, da klubben ikke havde råd til at beholde den 34-årige argentinske verdensstjerne grundet økonomiske problemer.

Efterfølgende er der blevet spekuleret i, hvorvidt det skulle være den catalanske storklubs egen skyld, at de ikke kunne forlænge aftalen med Messi. Således forklarede La Liga-præsident, Javier Tebas, for nyligt, at Barcelona kunne have beholdt deres stjerne, hvis de ikke havde skrevet dyre kontrakter med spillere som Memphis Depay og Sergio Agüero.

Nu udlægger Barcelona-præsident Joan Laporta dog sin version af sagen, og han fortæller blandt andet, at klubben håbede på, at Messi ville have imødekommet klubben noget mere og spillet gratis.

- Jeg håbede til sidste minut, at Messi ville blive, og jeg håbede han ville sige, at han ville spille gratis. Jeg ville have elsket det, og det ville kunne have overtalt mig. Jeg tror, at ligaen ville kunne acceptere det, men vi kan ikke bede spillere på det her niveau om den slags, forklarer Barca-præsidenten ifølge mediet RAC1.

Joan Laporta understreger dog, at der på ingen måder er nogen sure miner mellem ham og Lionel Messi trods det lidt kedelige exit.

- Jeg er ikke sur, hvad angår Messi, fordi jeg sætter stor pris på ham og anerkender ham. Jeg ved, at han skulle træffe en stor beslutning, om han ville blive eller ikke, men der var meget pres på ham, fordi vi havde givet ham et tilbud, lyder det fra Laporta.

I stedet endte Lionel Messi som bekendt i franske Paris Saint-Germain, hvor han nu er en af de største stjerner trods det endnu ikke er blevet til den vildt store succes inde på grønsværen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER