Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image

Manchester City er overbeviste om, at de fører over Liverpool, Manchester United, Chelsea og Bayern München i kapløbet om Benficas uruguayske angriber Darwin Nunez. (Star)


Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips er opsat på at underskrive en ny og forbedret kontrakt på Elland Road. Den 25-årige midtbanespiller har stadig to år tilbage af sin nuværende aftale. (Athletic)

Manchester United ønsker at have Paul Pogbas fremtid afklaret til jul. (Sun)

Liverpool planlægger at hente den eftertragtede 17-årige Kacper Kozlowski i Pogon Szczecin. Også AC Milan, RB Leipzig og RB Salzburg er interesseret i den polske midtbanespiller. (Mirror)

Chelsea er interesseret i den 17-årige franske angriber Mohamed-Ali Cho fra Angers. Det unge, franske stjernefrø spillede 21 kampe i den franske Ligue 1 sidste sæson, og nævnes som en af det største talenter i fransk fodbold. (Caughtoffside, via Express)

Steve Bruce forbliver Newcastle-manager, da klubejer Mike Ashleys førsteprioritet er at finde en køber til klubben. (Sun)


Arsenals Eddie Nketiah forsøger at finde en vej væk fra Emirates Stadium til januar. Brentford, Aston Villa og Leeds er alle interesseret i den 22-årige angriber. (Fichajes, Via Star)

West Ham, Everton og Arsenal er alle opsatte på at hente Real Betis-offensivspilleren Nabil Fekir, men Betis ønsker ikke at sælge den 28-årige franskmand. (Fichajes)

Arsenal holder et skarpt øje med Manchester Citys engelske angriber Raheem Sterling, da Sterling er en af Arsenal-manager Mikel Artetas ønskespillere. (Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik