Fodbold nyheder

Liverpool-profil på Real Madrids radar

Af Asbjørn Steffensen

Trent Alexander-Arnold er angiveligt på ønskelisten hos den spanske kongeklub.

Liverpools højreback Trent Alexander-Arnold er de seneste sæsoner blevet en fan-favorit på Anfield og et af synonymerne på klubben. Den 22-årige landsholdsspiller er en af de første på holdkortet, når manager Jürgen Klopp skal sætte sit hold, og det er svært at forestille sig ham spille i en anden klub.


Alligevel skriver det spanske medie, El Nacional, at Alexander-Arnold er på blokken hos den spanske kongeklub, Real Madrid. Los Blancos planlægger et indkøb af en ny højreback i sommeren 2022, og her er englænderen øverste prioritet.

Real Madrids førstevalg gennem mange år på højrebacken, Dani Carvajal, døjer meget med skader og hans stedfortræder er midterforsvareren Nacho Fernandez. Træner i klubben Carlo Ancelotti ser derfor et stort behov for at opruste på positionen.

Trent Alexander-Arnold er vokset op i byen Liverpool og har taget turen gennem klubbens ungdomsrækker før han i 2016 fik debut på førsteholdet. Siden da har højrebacken spillet 184 kampe for klubben og lavet 10 mål og 47 assists.

Mere om Trent Alexander-Arnold

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik