Fodbold nyheder

Ovenpå Messi-udskiftning:
Pochettino beskyttede holdet

Af Philip Sinkbæk Jensen

Lionel Messi blev udskiftet mod Lyon, hvilket gjorde argentineren vred. Nu er situationen vendt på hovedet, da billeder fra træningsbanen afslører en skadet Messi.

Article image

Utilfredsheden for Paris Saint-Germain-stjernen, Lionel Messi, gik ikke ubemærket hen, da han afviste at give hånd til Mauricio Pochettino ovenpå at blive udskiftet. Nu tyder meget på, at beslutningen om at udskifte stjernen var den rette, da Messi døjer med en skade.

Paris Saint-Germain skulle jagte en scoring mod Lyon, hvor cheftræneren, Mauricio Pochettino, udskiftede Lionel Messi til fordel for Achraf Hakimi. Messi afviste at give hånd til Pochettino og stirrede blot stift og skuffende ind i cheftrænerenes øjne. Pochettino har underspillet episoden, men træneren har formentligt gjort den rette beslutning.


Beslutningen blev taget med Messis helbred in mente, da argentineren døjer med en mindre skade i knæet. Det bekræfter beretninger fra træningsbanen af franske L’Equipe, hvor PSG-staben er ved at tage hånd om skaden.

Paris Saint-Germain tager imod Manchester City i Champions League i næste uge, og Pochettino er klar over, at nogle spillere have tid til at komme sig over småskader med et tæt kampprogram:

- Alle ved, at vi har fantastiske spillere i denne trup. Vi har 35 spillere. Vi er nødt til at tage beslutninger, der er gode for holdet. Nogle gange leder det til et positivt resultat, og nogle gange ikke, udtaler Pochettino ovenpå Messi-udskiftningen, og fortsætter:

- Det er beslutninger, som vi er nødt til at træffe. Det glæder nogle gange mennesker omkring klubben, og andre gange ikke. Jeg spurgte ham (Messi, red.) om, hvordan han havde det med det hele, og han sagde, at det hele var fint, lyder det fra den argentinske cheftræer.

Beslutningen blev for alvor cementeret som god, da en anden argentiner, Mauro Icardi, kom på banen og sikrede Paris Saint-Germain sejren mod Lyon i tre minutters overtid, da han scorede til 2-1.


Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik