Asbjørn Steffensen

Koeman forklarer fravalg af stortalent: Derfor har han ikke spillet endnu denne sæson

22-årige Riqui Puig har endnu ikke fået spilletid denne sæson for Barcelona og, nu forklarer træner Ronald Koeman hvorfor.
Barcelona-fans har måtte kigge langt efter at se 22-årige Riqui Puig på banen for det catalanske storhold denne sæson. Det spanske talent fra klubbens egne rækker har nemlig fået lige præcis nul minutter sammenlagt for Barca.

Træner i Barcelona Ronald Koeman kommenterer nu på situationen om Puig og hvorfor han ikke har brugt det unge talent endnu denne sæson.

- Han er nødt til at arbejde lige så hårdt som enhver anden ung spiller. Han er nødt til at forbedre mange aspekter af sit spil. Han varmede op den anden dag og havde chance for at komme på banen, men jeg var nødt til at indskifte en anden på grund af Jordi Albas skade, sagde Koemen forud for Barcelonas liga-kamp mod Granada.

Puig har været i Barcelonas trup til alle tre liga-kampe indtil videre denne sæson uden at få chancen for spilletid. Sidste sæson spillede 593 minutter i alle turneringer og klubben har afvist at låne ham ud, siden hans gennembrud i 2018/2019-sæsonen.