Fodbold nyheder

Barcelona har kig på City-stjerne

Af Daniel Jensen

Den spanske storklub har brug for tiltrængt hjælp i offensiven, og det kan en englænder være svaret på.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona måtte i midtugens Champions League-kamp mod Bayern München stille med en offensiv, der bestod af Luuk de Jong og Memphis Depay. Det er langt fra det, klubben tidligere har kunne stille med, da offensiven bestod af spillere som Luis Suarez, Neymar og Lionel Messi.


Det er et problem klubben er klar over og ifølge den store spanske avis AS, så har klubben nu vendt blikket mod Raheem Sterling, der skulle være kommet på listen over mulige emner til næste sommer.

Den 26-årige englænder har igennem en årrække været en af Manchester Citys vigtigste spillere, hvilket 297 kampe, 115 mål og 87 oplæg også vidner om, men i denne sæson har han indtil videre ikke været blandt manager Pep Guardiolas foretrukne. Han startede inde i premieren mod Totteham, men siden da er han blevet henvist til bænken, hvor det kun er blevet til sporadiske indhop.

Sterling har dog stadigvæk to år tilbage af sin kontrakt, og Barcelona skulle være bevidste om, at det kan blive en svær handel at få i hus. Klubben forventer dog, at de kan rejse de nødvendige midler, så de til sommer igen kan hente noget stjernestøv til Camp Nou.

Mere om Raheem Sterling

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE