Fodbold nyheder

Ronaldo-trøjesalg sætter rekord

Af Daniel Fisker

Manchester United har tilsyneladende allerede tjent styrtende på at sælge CR7-trøjer.

Article image

Manchester United betalte i omegnen af 175.000.000 kroner, da Cristiano Ronaldo i august vendte tilbage til Old Trafford. Den portugisiske superstjerne får efter al sandsynlighed sin anden debut for Manchester United i lørdagens kamp mod Newcastle United.

Kampen bliver ikke tv-transmitteret i England, så derfor bliver Old Trafford propfyldt, når Ronaldo igen betræder græsset på det traditionsrige stadion. Der er plads til knap 76.000 tilskuere på Old Trafford, og der svirrer i øjeblikket rygter om, at billetterne til lørdagens opgør bliver videresolgt for op imod 22.000 kroner.

Interessen for Cristiano Ronaldo har i det hele taget været stor, siden han vendte tilbage til Premier League, hvilket salget af trøjer med Ronaldo på ryggen også vidner om. Ifølge Express kan Ronaldo nu prale af at have den hurtigst sælgende trøje i Premier League-historien.

Den engelske avis rapporterer, at salget af Zlatan Ibrahimovic-trøjer indbragte 653.000.000 kroner, da han var blevet præsenteret i Manchester United i 2016. Salget af Cristiano Ronaldo-trøjerne har dog allerede indbragt 1.629.000.000 kroner, hvorfor den portugisiske superstjerne har slået alle rekorder.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik