Fodbold nyheder

Mulig fransker-koloni hos Los Blancos: Real Madrid henter fransk superstjerne gratis i 2022

Af Asbjørn Steffensen

Den spanske kongeklub sikrede sig unge franske Edouardo Camavinga på transfervinduets sidste dag, men klubben er ikke færdige med franskmænd.

Real Madrid kørte et intenst kapløb med PSG om den franske guldfugl, Kylian Mbappe, under sommerens transfervindue. Klubberne kunne dog ikke blive enige om et milliardbeløb og i stedet købte Los Blancos 18-årige Edouard Camavinga fra Rennes for et væsentligt mindre beløb. Nu har Real Madrid vendt kikkerten mod Manchester i jagten på en ny franskmand.


Ifølge det spanske medie Defensa Central vil de spanske vicemestre hente Manchester Uniteds Paul Pogba. Den 28-årige midtbanespiller har talt godt om Real Madrid og kan hentes gratis næste sommer, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Indkøbet af Camavinga har ikke sat en stopper for Real Madrids interesse i Pogba. En anden franskmand, der kan hentes gratis næste sommer, er føromtalte Mbappe, som den spanske hovedstadsklub har jagtet. Hvis ikke Mbappe forlænger aftalen med PSG, forventer store dele af fodbold-verdenen, at han slutter sig til Real Madrids mulige fransker-koloni.

Pogba kom til Manchester United tilbage fra Juventus i 2016 for 780 millioner. Siden da har franskmanden scoret 38 mål og lavet 47 assists.

Mere om Paul Pogba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik