Fodbold nyheder

På trods af transfervinduets lukning:
Arsenal kan stadig nå tre handler

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Transfervinduet lukkede forleden med et brag. Det betyder dog ikke, at alle klubber er færdige med at lave handler. Det gælder også Arsenal, der stadig kan nå at lukke tre handler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal lurer på at skippe tre spillere afsted. Selvom transfervinduet er lukket, så kan det lade sig gøre, da eksempelvis Tyrkiets transfervindue stadig er åbent. Nogle de spillere, der er på vej ud af klubben, er Mohamed Elneny, Sead Kolasinac og Cedric Soares.

Cedric Soares og Sead Kolasinac skulle eftersigende være på blokken i Fenerbahce, og den tidligere Arsenal-spiller Mesut Özil har anbefalet ledelsen i hovedstadsklubben, at de skal hente de to defensiv-spillere.

Mohamed Elneny er ifølge Mirror, også på vej til tyrkisk fodbold. Det er dog en unavngiven klub, der er ude efter egypteren, der har langt til spilletid for ”The Gunners”.

Arsenal har indtil videre sagt farvel til hele ti spillere fra førsteholdstruppen. Runar Alex Runarsson, Hector Bellerin og Reiss Nelson, sagde alle farvel på den sidste dag af transfervinduet.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik