Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Mandagens internationale rygter

Real Madrid afventer en godkendelse eller afvisning af sit Mbappé-bud inden mandagen er omme. Herunder er mandagens internationale rygter.
Paris Saint-Germain mangler stadigvæk at besvare Real Madrid bud på den 22-årige Kylian Mbappé. Real Madrid har sat en deadline for PSG til at acceptere eller afvise buddet til og med mandag. (Marca)

Sevilla vil ikke acceptere bud på den 22-årige franske forsvarsspiller, Jules Koundé, der er mindre end 594,5 millioner kroner. Chelsea er blevet sat i forbindelse med Koundé eftersom at Kurt Zouma forlod klubben til fordel for West Ham. (Marca)

Torino ønsker at leje den 27-årige belgiske Leicester-midtbanespiller, Dennis Praet, der ikke har fået spilletid i Leicester denne sæson. (Tuttomercatoweb via SportWitness)

Juventus vil forfølge et bud på Borussia Dortmunds 32-årige belgiske landsholdsmidtbanespiller, Axel Witzel, da Juve-manageren, Massimiliano Allegri, gerne vil forstærke sin midtbane markant. (Sky Sports)

Juventus vil derudover også gøre en indsats i at hente den 28-årige argentinske Paris Saint-Germain-angriber, Mauro Icardi, der hat scoret 124 mål i 219 kampe over seks år for ligakonkurrenterne fra Inter. (Tuttosport)

Bayern München er nået til enighed med den 27-årige østrigske midtbanekaptajn, Marcel Sabitzer, og RB Leipzig om en købspris på 119 millioner kroner. (Bild)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER