Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Torsdagens internationale rygter

Jose Mourinho forsøger stadigvæk at hente Premier League-spillere til Roma. Her følger en oversigt af torsdagens internationale rygter.
Paris Saint-Germain forlanger at få 1.634.000.000 kroner af Real Madrid, hvis ’Kongeklubben’ skal købe 22-årige Kylian Mbappé fri af sin kontrakt i PSG. (Le Parisien)

Manchester City har ikke afvist, at klubben vil tilknytte den 36-årige Juventus-profil, Cristiano Ronaldo, eftersom at Harry Kane endegyldigt har tilsluttet sig Tottenham på ny. (ESPN)

Roma-cheftræneren, Jose Mourinho, planlægger at byde 117 millioner kroner for Chelseas 25-årige engelske midtbanespiller, Ruben Loftus-Cheek. Englænderen arbejder i en kort periode sammen med Mourinho, da portugiseren havde sin anden trænerperiode i Chelsea. (Mail)

Sevilla bekendtgør at klubben har afvist et bud fra Chelsea på den 22-årige franske forsvarsspiller, Jules Kondé, da den spanske klub ikke er nødsaget til at sælge spillere. (Goal)

Chelsea og RB Leipzig er begge mulige destinationer for FC Barcelonas 18-årige midtbanespiller, Ilaix Moriba, da Guinea-profilen ikke vil forlænge sin kontrakt med FC Barcelona. (Mundo Deportivo)

FC Barcelonas spanske midtbanespiller, Sergio Busquets, er gået med til at tage endnu en lønnedgang for at hjælpe den catalanske storklub på rette spor økonomisk. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER