Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Tirsdagens internationale rygter

Real Madrid jagter Mbappe, Bellerin ligner en færdig mand i Arsenal og Locatellis Juventus-skifte nærmer sig med hastige skridt.
Paris Saint-Germain vil hente Manchester Uniteds franske midtbanespiller Paul Pogba på en fri transfer til næste sommer. Paris Saint-Germain er klar til at tilbyde Pogba en ugeløn på 4,5 millioner kroner. (Independent)

Barcelona-præsident Joan Laporta siger, at hans forgængere er skyld i den økonomiske krise i klubben, da de 1,7 milliarder som klubben solgte Neymar for i 2017, er blevet formøblet. (Times)

Real Madrid-spilleren Martin Ødegaard er ét skridt tættere på et skifte til Arsenal, da nordmandens agenter er fløjet til London for at forhandle en lejeaftale på plads. (Mirror)

Real Madrid håber på at hente den franske PSG-angriber Kylian Mbappe denne sommer. (Eurosport)

Barcelona er interesseret i at hente Arsenal-angriber Pierre-Emerick Aubameyang og er villige til at tilbyde brasilianske Philippe Coutinho som en del af aftalen. (Sky Sports)

Den argentinske angriber Lautaro Martinez har besluttet at blive i Inter, det bekræfter hans agent. (FCInterNews, via Mirror)

Chelsea forhandler med Lyon om et salg af italienske Emerson Palmieri, da Chelsea-manager Thomas Tuchel ønsker at skære spillere fra sin trup. (Guardian)

Hector Bellerin er desperat efter et Arsenal-exit denne sommer. Inter holder øje med den spanske højreback. (The Athletic)

Arsenal overvejer en byttehandel med Barcelona, som vil sende Hector Bellerin tilbage til sin barndomsklub og sende brasilianske Emerson Royal til Arsenal. (Star)

Juventus er tæt på enighed med Sassuolo om et køb af den italienske midtbanespiller Manuel Locatelli for 260 millioner kroner, hvilket holder Arsenal ude af kampen om hans underskrift. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER