Fodbold nyheder

Atletico trækker sig fra kampen om Viola-stjerne

Af Stefan Lindahl

Atletico Madrid har opgivet kampen om Fiorentinas angrebs-es Dusan Vlahovic, hvilket gør Tottenham til eneste bejler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Atletico Madrid og Tottenham har i den seneste tid kæmpet om Fiorentinas angrebs-stjerne Dusan Vlahovic. Et kapløb som Tottenham ifølge SportItalia lagde sig i spidsen af med et bud på 450 mio. kroner.


Det har fået Atletico til at trække al interesse i den serbiske målmager tilbage. Nu vil den spanske hovedstadsklub i stedet for forsøge at hente Hertha Berlin-brasilianeren Matheus Cunha.

Med Atletico ude af ligningen kan Tottenham angiveligt få lov til at hente 21-årige Vlahovic. Tottenhams bud på 450 mio. kroner er meget tæt på Fiorentinas prisskilt, som er på 525 mio. kroner. Derfor er Firenze-klubben efter sigende også igang med at lede efter en erstatning, hvis Vlahovic skulle smutte.

Mere end en angriber på vej ud ad døren
Vlahovic, som i sidste sæson scorede 21 Serie A-mål for Fiorentina, og blev kåret til sæsonens bedste unge spiller, er ikke den eneste angriber på vej væk fra Fiorentina. Tidligere i dag meddelte Sky Sport Italia, at Christian Kouamé nærmer sig et skifte til belgiske Anderlecht.

Anderlecht og Fiorentina er angiveligt meget tæt på at være enige om betingelserne for den transfer. Det efterlader Fiorentina med to reelle centrale angribere i førsteholdstruppen i form af Aleksandr Kokorin og 19-årige Louis Munteanu, som denne sommer er blevet rykket op i klubbens førsteholdstrup.

Uden Vlahovic og Kouamé i truppen er den angriber med flest minutter for Fiorentina den 30-årige russer Kokorin, som i sidste sæson fik 91 minutter på banen for Fiorentina. Kokorin skiftede til Firenze-klubben i januar fra Spartak Moskva.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik