Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tottenham har ikke købekraft efter Champions League-smutter. Nedenfor er en oversigt over mandagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 24-årige spanske centerback, Pau Torres, har afvist et skifte til Tottenham, da Spurs ikke kan tilbyde Champions League-fodbold mens at Torres’ hjemby, Villarreal, kan. (Marca)


Leeds ønsker at sikre sig den 27-årige engelske angriber, Patrick Bamford, på en langtidskontrakt for at skærme interessen fra Tottenham væk. (Telegraph)

Chelsea, Manchester United og Manchester City har sin bevågenhed over den 18-årige senegalesiske Metz-midtbanespiller, Pape Matar Sarr. (Mail)

West Ham har tabt kontraktræset til Roma omkring den 23-årige engelske Chelsea-angriber, Tammy Abraham, da West Ham ikke ville møde englænderens lønbehov. (Football Insider)

Efter at have forladt Crystal Palace denne sommer, så er den 35-årige engelske centerback, Gary Cahill, ønsket som fri transfer til i Bournemouth. Dog er Norwich og Glasgow Rangers også interesseret i den tidligere engelske landsholdsspiller. (Sun)

Blackpool har lagt et sent bud på Manchester Uniteds 20-åruge forsvarsspiller, Ethan Laird, omkring et potentielt lejeophold. Dette sker efter at Swansea ikke fik gennemført sit forsøg på at tilknytte englænderen på et lejeophold. (Sun)


Liverpool er nået til enighed med Sheffield United om at udleje den 26-årige engelske forsvarsspiller, Ben Davies, for resten af sæsonen. (Goal)

Sheffield United er villig til at lade den 24-årige engelske venstreback, Max Lowe, gå på løn til Swansea, hvilket kan forårsage at Swanseas 28-årige venstreback, Jake Bidwell, skifter til Middlesbrough, der angiveligt betaler 22 millioner kroner for Bidwell. (Sun)

Den 32-årige irske kantspiller, James McClean, er et transfermål for Wigan og Bolton efter at det forlyder, at McClean har fået grønt lys til at forlade Stoke. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik