Fodbold nyheder

Arsenal tæt på salg af ’fantastisk spiller’

Af Anders Bjørn

Arsenal er angiveligt tæt på et salg af Joe Willock til Newcastle for 220 millioner kroner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter endt lejeophold hos The Magpies har Arsenal og Newcastle ligget i diskussioner om Joe Willocks fremtid. Ifølge 90mins report er en aftale mellem de to parter nu tæt på. Og en sådan handel kan gavne begge lejre. Arsenal øjner muligheden for at tjene penge på nogle af de mere perifere spillere i truppen, mens Newcastle er ivrige efter at lande en aftale for den unge englænder.


Det er netop Joe Willocks præstationer for Newcastle, som gør han til en eftertragtet herre i klubben. Willock imponerede i sidste sæson stort på sit lejeophold, og han var en kæmpe profil i kampen for overlevelse. Newcastles største profil i form af kantspilleren Allan Saint Maximin har beskrevet Willock som ’en fantastisk spiller’.

Problemet for Newcastle er nu kun, at Willock endnu har ikke besluttet, hvorvidt Newcastle er det rigtige sted for ham på den lange bane. Newcastle har indtil videre tøvet med at rykke på den talentfulde og målfarlige midtbanemand, og det har angiveligt fået Willock til at overveje, om han skal blive på Emirates og kæmpe for en plads hos The Gunners.
Mere om Joseph Willock

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik