Fodbold nyheder

Real Madrid-flop vil have en chance til

Af Daniel Jensen

Den serbiske angriber ønsker ikke at skifte, da han vil bevise sig selv i den spanske hovedstad.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luka Jovic blev hentet til Real Madrid for rigtig mange penge tilbage i 2019. Den unge serbiske angriber havde markeret sig med en masse mål i Bundesligaen, og han skulle være med til at løfte arven efter Cristiano Ronaldo. Den 23-årige angriber har dog langt fra været en succes i det spanske, og Real Madrid skulle være klar til at lade ham gå, men Jovic ønsker ikke at skifte. Han vil bevise sig selv i klubben. Det skriver spanske Marca.

Ifølge avisen skulle Real Madrid være klar til sluge et tab på hele 300 millioner kroner i forhold til, hvad Jovic blev købt for, men angriberen har bedt om en ny chance i klubben, da han ikke føler, at han fik chancen under klubbens tidligere træner Zinedine Zidane. Avisen tilføjer, at Jovic ikke forventer at blive første mand på holdkortet, men at angriberen håber på, at Carlo Ancelotti vil give ham faste minutter frem for sporadiske indhop.

Luka Jovic blev købt for hele 450 millioner hos Eintracht Frankfurt, efter en sæson der bød på hele 27 mål i 46 kampe. I det spanske er det dog kun blevet til to mål i den hvide trøje, og anden halvdel af sidste sæson blev brugt på leje i Frankfurt.

Mere om Luka Jović

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik