Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Boilesen: Man skal passe sine pligter

Nicolai Boilesen er alt andet end tilfreds med Torpedo Zhodinos reducering i slutningen af kampen
FC København har haft defensive vanskeligheder i en lang periode efterhånden. I den forgangne indkasserede kun nedrykkerne AC Horsens og Lyngby flere mål end københavnerne.

Nu har FCK spillet to kampe i den nye sæson, søndag mod AAB hvor holdet indkasserede to mål og torsdag mod Torpedo Zhodino som fik lov til at reducere i kampens tillægstid på trods af stort københavnsk spilovertag. Derfor er det nærliggende at kigge nærmere på FCKs defensive problemer men ifølge forsvarsspilleren Nicolai Boilesen, så var det holdets egen skyld at buret ikke blev holdt rent torsdag aften.

- Jeg mener, at man også skal sætte en ære i at forsvare. Selvfølgelig skal man gå efter 5-, 6-, og 7-0, og jeg kan godt forstå, hvis man ser en mulighed for at lave et mål mere, så går man da efter den. For mig handler det om, at man stadig skal gå efter det, men også passe sine pligter. Det handler om at løbe tilbage. Det handler om ikke at sætte bolden unødigt på spil i nogle situationer, hvor der ikke er grund til det. Jeg synes, at vi smider for mange bolde det sidste kvarter, siger Nicolai Boilesen ifølge Tipsbladet.dk.

Også cheftræner Jess Thorup er irriteret over det indkasserede mål og fortæller, at defensiven har været et fokuspunkt i holdets opstartsfase.

- Det er noget, vi har snakket om i opstarten. Min tilgang til det er, at jeg gerne fortsat vil have, at vi kan kontrollere kampene på en måde, hvor vi ikke får mål imod os. Jeg er pissetræt af målet, de fik til sidst, selv om der ikke var frispark, og den blev rettet af. Det er nogle gange det, der sker, når man giver muligheden til modstanderen for at komme op til vores felt. Det skulle vi have undgået, siger Jess Thorup ifølge Tipsbladet.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER