Fodbold nyheder

Medie:
Denne klub har størst sandsynlighed for at hente Aouar

Af Rasmus Padkjær

Lyon-stjernen Houssem Aouar har mange bejlere, men mediet Le10Sport mener at vide, hvilken klub der er størst sandsynlighed for at hente den ombejlede midtbanespiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Houssem Aouar har længe været rygtet væk fra Lyon, og bejlere mangler den 23-årige franske midtbanespiller bestemt ikke. Klubber som Liverpool, Arsenal, Manchester United og Tottenham har alle været kædet sammen med Lyon-stjernen.

Nu mener det franske medie Le10Sport at vide, hvilken klub der bliver den næste destination for Aouar. Ifølge mediet er det nemlig Liverpool der fører ræset om ombejlede midtbanespiller. Liverpool tog tidligere på sommeren afsked med Gini Wijnaldum, som skiftede til PSG på en fri transfer, og er derfor på udkig efter en ny midtbanespiller, hvorfor Aouar er på Merseyside-klubbens radar.

Det franske medie mener ligeledes at vide, at på baggrund af en presset økonomi kan Lyon ikke afvise et bud i omegnen af 260 millioner kroner. Den 23-årige franskmand har spillet 172 kampe for Lyon, hvor det er blevet til 31 mål og 20 assists.

Mere om Houssem Aouar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik