Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Oscar A. Olesen

Chok: Henderson på vej væk fra Liverpool? - "The Reds" åbne for salg

Liverpools nuværende kaptajn Jordan Henderson ligner pludselig en spiller, der ikke skal ende karrieren i Liverpool, hvor han ellers har spillet de seneste 10 år.
Jordan Henderson blev i 2011 hentet til Liverpool fra Sunderland for 170 millioner kroner af den daværende manager Kenny Dalglish - og Liverpool-kaptajnen, som har vundet Champions League og det engelske mesterskab med klubben for første gang i 30 år, har fortsat kontrakt med “The Reds” frem til sommeren 2023. Dog tyder nuværende og komplicerede kontraktforhandlinger på, at Henderson ikke skal ende sine fodbolddage i Liverpool. Det skriver The Athletic ifølge Mirror.

I 2015 overtog Henderson det ikoniske anførerbind fra Liverpool-legenden, Steven Gerrard, og siden da har den engelske midtbanespiller udfyldt den urimelige rolleovertagelse til nærmest perfektion. Henderson, der allerede anses for at ‘blive’ en såkaldt klublegende, er elsket af Liverpool-supporterne, og tidligere offentliggjorde klubben, at de fremlagde et tilbud i form af en kontraktforlængelse, der ville se Henderson ende sin aktive spillerkarriere i Merseyside-klubben. Men siden da er ingen fremskridt foretaget, hvilket nu åbner op for et potentielt Henderson-farvel.

Ifølge The Athletic er en ny kontrakt til Henderson ikke set som en afgørende prioritet for Liverpools sportsdirektør Michael Edwards, der i stedet fokuserer på at lukke kontraktforlængelser med spillere som Alisson, Fabinho, Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Sadio Mane. Ud over disse forlængelser ser Liverpools ejere fra Fenway Sports Group hellere, at klubben investerer i ungdomsafdelinger samt tilbyder spillere under 30 år mere lukrative aftaler. Dermed ser Hendersons Liverpool-fremtid overraskende usikker ud, idet kontraktforhandlingerne med klubben beskrives som ‘komplicerede og følsomme.’

Skulle Liverpool beslutte ikke at forlænge med Jordan Henderson, betyder det dog ikke, at den engelske landsholdsspillers karriere er overstået. Henderson har flere beundrer, der godt kunne bruge de kvaliteter, som han er i besiddelse af på midten af fodboldbanen. Blandt andet er Paris Saint-Germain-træneren, Mauricio Pochettino, en kendt beundrer af Henderson, der formentlig gerne ser en genforening af ham og Georginio Wijnaldum på den franske klubs centrale midtbane. Atletico Madrid meldes desuden også som bejlere til at snuppe Jordan Hendersons underskrift, hvis Liverpool ikke ønsker, at forlænge med deres midtbanedynamo.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER