Christian Bang Jensen

Arsenal sender fransk lejesvend til Marseille

Arsenal udlejer på ny forsvarsklippen William Saliba. Denne gang sendes den 20-årige franskmand til Marseille i hjemlandet.
Det bliver heller ikke i denne sæson, at franske William Saliba slår sig fast hos Arsenal. Den 20-årige franske forsvarsklippe sendes til Marseille i Ligue 1 den kommende sæson.

I foråret var William Saliba udlejet til Nice, hvor det blev til imponerende 20 kampe på en halvsæson, og før det, var han på udveksling i St. Etienne, hvorfra Arsenal hentede ham i sommeren 2019. William Saliba har endnu ikke spillet en kamp for Arsenals førstehold, og det begynder så småt at ligne en spiller, der heller ikke kommer til at se spilletid i den røde trøje, selvom kontrakten løber frem til 2024.

Efter en femteplads i sidste sæson er den franske storklub med argentinske Jorge Sampaoli gang i et større genopbygningsprojekt. William Saliba er klubbens tiende tilgang i dette transfervindue.

Foruden den 20-årige forsvarsspiller er også den spanske målmand Pau Lopez hentet fra Roma på en lejeaftale, det samme er Cengiz Ünder, mens William Salibas holdkammerat i Arsenal Mattéo Guendouzi også er at finde i det sydfranske i den kommende sæson.

De helt store transfers hos Marseille i dette transfervindue har været Konrad de la Fuente, der er kommet til fra FC Barcelona, Leonardo Balerdi, der er kommet fra Dortmund samt brasilianerne Luan Peres og ikke mindst Gerson, der er hentet hos henholdsvis Santos og Flamengo.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER