Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonas Hermansen

Onsdagens internationale rygter

Barcelona tilbyder Chelsea stjerne, Chelsea og Arsenal kæmper om forsvarsspiller, og Premier League-klubber kigger på muligheden for at hente Umtiti. Her er dagens international rygter.
Chelsea og Arsenal følger begge Bayer Leverkusens forsvarsspiller Edmond Tapsoba. Dog har den 22-årige landsholdsspiller fortalt journalister, at der ikke er - noget konkret, noget officielt. Han siger også, at han kommer til at starte sæsonen med det tyske hold. (Metro)

Barcelona vil tilbyde Chelsea chancen for at købe Antoine Griezmann. De spanske giganter er i pengenød, og dette skal de forsøge at lave om på, hvis de vil beholde Lionel Messi og hans massive lønningskrav i klubben. Dette håber de på, at et salg af den 30-årige angriber kommer til at hjælpe på. (Star)

Ikke desto mindre siger Barcelona-præsident Joan Laporta, at - alt går fint. Dette er på trods af, at argentinerens kontrakt med klubben er udløbet, hvilket betyder, at klubber kan hente verdensstjernen gratis, hvis han indvilliger i det. (Marca)

Manchester United og Arsenal ser på muligheden for at bringe Barcelonas Samuel Umtiti til. Den 27-årige forsvarsspiller er ikke med i Barcelona-træner Koemans planer. (Star)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER