Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Oscar A. Olesen

Keane roser Portugals altoverskyggende stjerne: Den klogeste af alle

Der kommer oftest kritik og brok ud af munden på Roy Keane, men i går havde han kun rosende ord at sige, da snakken faldt på Cristiano Ronaldo.
Den tidligere Manchester United-anfører Roy Keane var som aktiv spiller kendt som en hård hund på banen, og den nutidige ekspert og kommentator virker ikke til at være blevet et blidere lam efter, at støvlerne er blevet lagt på hylden. Som regel er ireren god for en række kritikpunkter, men i går overraskede han, og havde kun rosende ord at sige, da snakken omhandlende verdensstjernen, Cristiano Ronaldo, som i aftes måtte forlade EM-slutrunde med Portugal efter et 1-0-nederlag til Belgien.

- Den vigtigste del af Cristiano Ronaldo er hans hjerne. Han er hurtig og har stor styrke, men han er den mest intelligente spiller, jeg nogensinde har set i mit fodboldliv, udtaler Roy Keane til ITV og fortsætter:

- Hans placeringsevne er fantastisk. Han er ikke så involveret i det opbyggende spil, men han kender spillet.

- Den måde han har passet på sig selv udenfor banen - jeg kan rose ham nok. Han er et geni. Den klogeste spiller nogensinde, slutter Roy Keane.

Cristiano Ronaldo er i øjeblikket den nuværende topscorer ved EM-slutunde med sine fem mål. Desuden er Ronaldo den mest scorende spiller nogensinde ved EM-slutrunder med hele 14 scoringer. Fem mål flere end sin nærmeste forfølger Michel Platini.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER