Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Fredagens internationale rygter

Roma i forhandlinger med schweizisk anfører, og så kæmper Chelsea og Manchester United om fransk stjerne. Her er dagens internationale rygter.
Barcelona kunne godt være interesseret i at lade Jordi Alba gå til Inter, hvis de kan få fat i den 22-årige forsvarsspiller Alessandro Bastoni. Alba skulle dog ikke være interesseret i at flytte denne her sommer. (ESPN)

Roma har taget til kontakt til Arsenal i håb om at lande en aftale med schweizeren Granit Xhaka. Der skulle dog være problemer med at blive enige om de forskellige præstations-bonusser. (Calciomercato)

Arsenal-spilleren William Saliba er igen på vej ud af klubben. Igen på en lejeaftale. Mulige destinationer skulle eftersigende være Nice, Rennes, Marseille, Lille og Bayer Leverkusen. (Footmercato)

Jules Kounde er efter en flot sæson på vej videre fra Sevilla, og Manchester United og Chelsea har vist interesse. Chelsea skulle dog være foran i køen. (ABC Sevilla)

Liverpool har startet forhandlinger med PSV omkring den 22-årige hollænder Donyell Malen. Eftersigende koster han omkring 300 millioner kroner. (Sky Sports)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER