Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Joan Laporta vil forene Ronaldo og Messi i stor byttehandel, Atalanta vil holde på profil trods interesse udefra og Roma skal have ny målmand. Herunder er et overblik over tirsdagens internationale rygter.
FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, drømmer om at forene 36-årige Cristiano Ronaldo og 33-årige Lionel Messi i næste sæson, og er oveni villig til at tilbyde to spillere i en byttehandel, der potentielt kan overtale Juventus til at sælge Ronaldo. (AS)

Bayern München har tilknyttet sig bejlerne Everton, AC Milan og Inter i transferkrigen omkring underskriften på PSV Eindhovens 25-årige hollandske wingback, Denzel Dumfries, der har gjort det fortrinligt under EM-slutrunden. (Voetbal International)

Den 22-årige franske midtbanespiler, Boubakary Soumare, der spiller i Lille, vil undergå et lægetjek i Leicester inden for ti dage inden at franskmanden vil underskrive en femårig kontrakt med Leicester. (La Voix des Sports)

Roma er i dialog med Wolverhampton over en aftale omkring den 33-årige portugisiske målmand, Rui Patricio, som Wolves prissætter mellem 87 millioner til 113 millioner kroner. (Sky Sports)

Atletico Madrid er interesseret i at tilknytte den 26-årige spanske højre back, Hector Bellerin, der er på kontrakt. Arsenal til sommeren 2023. (Marca)

Juventus ønsker at skille sin vej med den 30-årige walisiske midtbanespiler, Aaron Ramsey, allerede denne sommer. (Calciomercato)

Atalanta forventer at afholde både AC Milan og Roma for at lokke den 24-årige italienske landsholdsmidtbanespiller, Matteo Pessina, til at skifte klub, da Atalanta vil tilbyde en kontraktforlængelse til Pessina. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER