Fodbold nyheder

Ingen point fra David Nielsen til Uhre - mødte hinanden på vej hjem fra bageren i ferien

Af Jonathan Kjær Troelsen

’Forårets profil i Superligaen’ mødte den eneste træner, som ikke gav ham point i løbet af sin sommerferie.

Article image
Ritzau-Scanpix

Michael Uhre blev efter et fremragende forår kåret som ’Forårets profil i Superligaen’. Det bliver afgjort efter, at alle Superligaens trænere afgiver fra et til fem point til fem forskellige spillere.

Efter stemmeafgivelsen blev offentliggjort, stod det klart, at alle trænere havde Michael Uhre på deres stemmeseddel. På nær én. Og det var David Nielsen fra AGF. Og netop Uhre og AGF-træneren stødte på hinanden i deres netop overståede sommerferie.

- Det sjove er, at jeg rent faktisk løb ind i ham under min ferie i Skagen, så der snakkede jeg lige lidt med ham, siger Uhre.

Også om det (at Nielsen ikke havde stemt på Uhre, red.)?

- Nej, nej. Det var mere bare, at han sagde tillykke med det hele, og at det var godt gået og så videre. Det var bare lidt hyggelig chit-chat, da vi løb ind i hinanden på vej hjem fra bageren, fortæller angriberen til bold.dk.

Og at David Nielsen var den eneste, som ikke havde Uhre på sin stemmeseddel, er noget, som Superliga-topscoreren tager stille og roligt.

- Det tænker jeg ikke så meget over. Det er sådan, det er. Alle folk har forskellige syn på fodbold, og hvis han ikke mener, jeg gjorde mig fortjent til nogen point, så er det sådan, det er, siger han.

De fleste Superliga-klubber starter træningen frem mod den nye sæson i disse dage, og de tre uger, som Uhre har haft af sommerferie, har han nydt til fulde.

- Det har været skønt at have ferie og få det hele lidt på afstand, og så gik det nok lidt mere op for én, hvad det var, der lige var foregået, siger Uhre der både blev Superliga-topscorer og dansk mester i den forgangne sæson.Mere om Mikael Uhre

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik