Fodbold nyheder

Spanske giganter scouter Leeds-stjerne efter stor EM-kamp

Af Anders Bjørn

Kalvin Phillips leverede en fremragende præstation for England i deres kamp mod Kroatien, hvilket nu angiveligt resulterer i interesse fra øverste hylde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luka Modric blev lukket godt og grundigt ned i kampen mod England. Det kræver sit at gøre det mod den kroatiske stjerne, men det var nu engang det, som Englands debuterende Leeds-midtbane Kalvin Phillips formåede at gøre. Ydermere leverede Phillips assisten til Raheem Sterlings sejrsmål.

Denne præstation har nu angiveligt fået selveste Real Madrid til at spærre øjnene op. Rapporter fra Defensa Central meddeler, at Real har installeret en scout til at holde øje med Leeds’ midtbanedynamo i resten af EM-turneringen.

Statistisk set var Phillips’ præstation også i særklasse, og den medfølgende ros fra eksperter, fans og medspillere er på sin plads. 94 procent af spillerens afleveringer sad i fødderne på en medspiller, men hver og en af Phillips’ lange afleveringer ramte en engelsk spiller. Det var den 24-åriges blot niende landskamp for The Three Lions. Kalvin Phillips har spillet hele sin karriere i Leeds, hvor spilleren også kommer fra.
Mere om Kalvin Phillips

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik