Fodbold nyheder

Cristiano Ronaldo svarer på transferrygter

Af Daniel Fisker

De utallige transferrygter, som blandt andet sender Cristiano Ronaldo til Manchester United og Paris Saint-Germain, giver ikke den portugisiske superstjerne søvnløse nætter.

Article image

Cristiano Ronaldo fandt tid til at udtale sig om sin fremtid, da det portugisiske landshold afholdt pressemøde forud for EM-åbningskampen mod Ungarn. En topscorertitel i Serie A betyder, at Ronaldo denne sommer er et varmt navn på rygtebørsen.

De fleste transferrygter sender Ronaldo til Manchester United og Paris Saint-Germain, og derfor blev Ronaldo spurgt om, hvorvidt han overhovedet kan koncentrere sig om sommerens EM-slutrunde, når han er så varmt et emne på rygtebørsen.

- Jeg har spillet på højeste niveau i så mange år, at det her ikke skræmmer mig. Jeg havde måske haft søvnløse nætter, hvis jeg havde været 18 eller 19 år gammel, men jeg er 36 år gammel, udtaler Cristiano Ronaldo ifølge Goal.com.

- Uanset hvad der sker, så vil det være det bedste for mig – uanset om jeg bliver i ”Juve” eller jeg skifter.

- EM er det vigtigste lige nu. Det er min femte EM-slutrunde, men det føles som om, at det er min første EM-slutrunde. Vi vil spille en god kamp (mod Ungarn, red.). Vi vil spille med gode tanker fra første til sidste kamp.

Cristiano Ronaldo har kontraktudløb i sommeren 2022. Veteransuperstjernen scorede 29 mål i 33 Serie A-kampe. Han er blandt favoritterne til også at blive topscorer ved den igangværende EM-slutrunde, som Ronaldo og Portugal sparker i gang tirsdag klokken 18.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik