Fodbold nyheder

Martin Braithwaite:
- Et af de uhyggeligste øjeblikke i mit liv

Af Asbjørn Steffensen

Den danske angriber var stærkt berørt af lørdag aftens begivenheder i Parken, hvor Christian Eriksen faldt om og i en periode var livløs.
Hele fodboldverdenen fik sig et chok lørdag aften, da Christian Eriksen i Danmarks første EM-kamp mod Finland i slutningen af første halvleg pludselig faldt om og efterfølgende skulle modtage livsreddende behandling. Et lettelsens suk blandt alle lød dog, da Eriksens tilstand blev beskrevet stabil og i bedring.


Alligevel har oplevelsen med god grund sat sig i folks hukommelse - specielt dem, der stod tættest på begivenhederne. En af dem var Martin Braithwaite, der sammen med de andre danske landsholdsspillere var med til at skærme af for kameraerne på banen.

Efterfølgende har Braithwaite skrevet om episoden på sin officielle Twitter-konto:

- I går aftes var et af de mest uhyggelige øjeblikke i mit liv. Mine tanker går til Christian, hans kone, børn og familie. Jeg er taknemmelig for, at han er i live. Det er alt, der betyder noget lige nu. Håber på at se dig snart, min ven, skriver Braithwaite.

Kampen blev midlertidig suspenderet og sat igang igen klokken 20:30. Danmark tabte 1-0 til slutrunde-debutanterne fra Finland.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik