Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Onsdagens internationale rygter

Inter skal efter al sandsynlighed finde en erstatning for Antonio Conte, mens Philippe Coutinho – blandt mange andre – kan se frem til at blive sat til salg af FC Barcelona.
Inter-træneren Antonio Conte førte Milano-klubben til Serie A-titlen i denne sæson, men han forlader efter al sandsynlighed klubben i løbet af de næste to døgn. (La Gazzetta dello Sport)

Den brasilianske playmaker Philippe Coutinho er blandt de 10 spillere, som bliver sat til salg af FC Barcelona. (Star)

De nykronede LaLiga-mestre Atlético Madrid snakker i øjeblikket med Juventus-angriberen Paulo Dybala. (El Larguero)

AS Roma er interesserede i den 24-årige kantspiller Demarai Gray, som sluttede sig til Bayer Leverkusen i januar måned. Han har en frikøbsklausul på 15 millioner kroner. (Roma Press)

Det franske stortalent Eduardo Camavinga ønsker at skifte til Paris Saint-Germain, og Stade Rennes forlanger 744 millioner kroner for den 18-årige midtbanespiller, som har kontraktudløb i sommeren 2022. (RMC Sport)

Paris Saint-Germain har sænket deres værdisætning af angriberen Mauro Icardi, som Juventus, AC Milan og AS Roma er interesserede i. Serie A-trioen kan nu købe den 28-årige argentiner for 298 millioner kroner. (Calciomercato)

FC Barcelona er interesserede i AZ Alkmaar-venstrebacken Owen Wijndal, der er udset som den langsigtede erstatning for Jordi Alba. (AS)

Inter holder i øjeblikket et vågent øje med Udinese-midtbanespilleren Rodrigo De Paul. Milano-klubben havde indvilliget i at betale 186 millioner kroner for den nu 27-årige argentiner, inden den nyudnævnte Inter-træner Antonio Conte tvang klubben til at ændre planer. (Calciomercato)

Pepe Bordalas bliver præsenteret som Valencia-træner i løbet af de næste par dage. Den 57-årige spanier har et år tilbage af sin kontrakt med Getafe, men Valencia vil betale Madrid-klubben for at få Bordalas løsnet fra sin kontrakt med Getafe. (El Larguero)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER