Fodbold nyheder

Uafgjort i Rom sender Benevento i Serie B

Af Stefan Lindahl

Torino var tydeligt tilfredse med 0-0, og Lazio formåede ikke at få puttet bolden i nettet. Derfor endte de to holds opgør uafgjort i Rom, og det betyder, at Torino sikrer sig endnu en sæson i Serie A, og sender Benevento ned i Serie B

Article image
Ritzau-Scanpix

Tirsdag aften kunne Torino sikre sig endnu en sæson i Serie A, hvis de på udebane mod Lazio fik point.

Selv om Lazio ikke havde noget at spille for, så sad hjemmeholdet på opgøret i første halvleg. Ciro Immobile bragte Rom-klubben foran, men målet blev annulleret for offside.

I anden halvleg kom der mere gang i kampen. Det tog dog sin tid. Torino lignede i store perioder et hold, som var mere end godt tilfredse med 0-0, da det ville være nok til at holde dem i Serie A.

Derfor var det helt naturligt Lazio, som skabte flest chancer. Klart flest chancer endda. De fik dog ikke den største chance i åbent spil. Det gjorde Torino. Antonio Sanabria blev headet helt fri i hjemmeholdets felt, men Torino-angriberen måtte se sin afslutning afbøjet af stolpen.

Med fem minutter tilbage af opgøret havde Lazio muligheden for at gøre sidste spillerunde rigtig interessant. Hjemmeholdets kaptajn Immobile blev tacklet tilstrækkeligt nok til, at dommer Michael Fabbri takserede det til et straffespark. Det selv om Torino-spillerne tydeligt var meget uenige. Immobile misbrugte dog muligheden.

Dybt inde i dommerens tillægstid var det så ved at gå galt for Torino. Lazio-angriberen Vedat Muriqi headede på stolpen, men tættere på kom Lazio ikke på en scoring. Derfor overlever Torino i Serie A, da Benevento ikke længere matematisk kan nå dem i tabellen.

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik