Fodbold nyheder

Medie: Denne klub foretrækker Harry Kane et skifte til

Af Oscar A. Olesen

Ifølge The Athletic er Harry Kane opsat på at skifte til Tottenham-rivaler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sky Sports kunne i går berette, at Harry Kane skulle have indleveret en transferanmodning på Daniel Levys kontor som følge af et ønske om at prøve sig af i en anden Premier League-klub, hvor chancerne for at vinde trofæer er større.


I dag bakker mediet The Athletic op om Sky Sports' nyhed og melder desuden, at den engelske stjerneangribers foretrukne destination efter sigende skulle være de lyseblå fra Manchester City.

Manchester City skulle angiveligt også have forhørt sig om Harry Kanes transfersituation sidste sommer, men her bad Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy sin elskede angriber om, at blive endnu et år, hvorfor Kane nu mener at have en gentlemanaftale med Levy, der gør, at han frit kan skifte klub i det kommende transfervindue, hvis et passende bud melder sin ankomst på forhandlingsbordet. The Athletic erfarer, at prisen for Harry Kane kommer til at lyde på over én milliard kroner, hvilket vel og mærke endda er før diverse bonusser træder i kraft.

Det er dog ikke Manchester City, men derimod lokalrivalerne fra Manchester United der vurderes til at have størst sandsynlighed for at løbe af sted med Kanes underskrift, idet klubben tidligere har betalt markante pengebeløb for ”store” navne.

Udover Manchester City og Manchester United skulle Chelsea også være interesseret i Harry Kanes underskrift, men grundet det anstrengte forhold mellem Tottenham og Chelsea skulle interessen fra Kane ikke være gensidig.

Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE