ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Jürgen Klopp erkender:
Guardiola er verdens bedste manager

Af Philip Sinkbæk Jensen

Liverpool-manageren Jürgen Klopp, der førte Liverpool til en Premier League- og Champions League-titel, har kaldt Pep Guardiola for verdens bedste manager. Klopp tror ydermere, at Chelsea er titelbejlere i næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pep Guardiola har været en enormt succesrig manager i Manchester City. Udover at have ført holdet til nu tre engelske mesterskaber på fire sæsoner, så har spanieren i denne sæson også ført ’The Citizens’ til en Carabao Cup-titel og kan selv afgøre, om Champions League-trofæet også skal i pokalskabet mod Chelsea. Spørger man managerkollega og sidste sæsons managerrival, Liverpools Jürgen Klopp, så passer Guardiolas kvalifikationer perfekt ind i City:

- Når man bringer finansielle ressourcer og fodboldviden sammen, så har man en rigtigt stor sandsynlighed for at kreere noget helt specielt, og det er tilfældet med Guardiola i Manchester City. De har et utroligt hold og den bedste manager i verden, hvilket er en god opskrift, siger Klopp til Sky Sports, der nyder at spille mod City og Guardiola, da det er en kæmpe udfordring på det fodboldmæssige aspekt, hvor det kræves at præstere på det absolutte topniveau, hvis man skal slå dem.

Ifølge den tyske manager, så er City og Guardiola ikke de eneste, som Premier League-hold skal frygte i næste sæson:

- City er ikke den eneste udfordring. Jeg sagde, da Thomas Tuchel blev manager i Chelsea, at truppen er en gave for ham og at den trup kan arbejde enormt godt under Tuchel. Kigger du på deres trup, så kan de lave 11 udskiftninger, og du vil stadigvæk tænke, at det er et habilt hold. De vil definitivt gå efter det i næste sæson. De bliver bedre, og slet ikke dårligere, afslutter Klopp, der kun kan anderkende en bedre manager i denne sæson, hvor Liverpool må erkende, at holdet ikke har kunnet måle sig med City, og derfor må forholde sig til en situation, hvor Liverpool ikke er uafhængig af andre resultater i forhold til målsætningen om europæisk fodbold i næste sæson.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik