ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Juventus kan blive smidt ud af Serie A - drop Super League eller forlad ligaen

Af Anders Bjørn

Juventus bliver i disse dage presset af det italienske fodboldforbund, som truer med udelukkelse fra Serie A, såfremt de ikke dropper planerne om Super League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er kun tre af de oprindelige tolv hold tilbage i planerne vedrørende den europæiske Super League. Det drejer sig om Real Madrid, Barcelona og Juventus. Det faktum at ingen af de tre hold har droppet planerne og trukket sig fra projektet, kan nu ende med at få konsekvenser for klubberne.

Det italienske fodboldforbunds præsident, Gabriele Gravina, har mandag været ude med trusler om, at Juventus kan se frem til at blive smidt ud af Serie A, hvis de ikke følger trop med de andre klubber og tager afstand fra Super League.

- Hvis ikke Juventus respekterer reglerne, vil de blive ekskluderet fra Serie A inden registrering til næste sæson, siger Gravina ifølge AS.

- Ni klubber er bakket ud, men der er tre andre, som nægter. Blandt dem er, som I ved, Juventus. Der er klare principper, og jeg håber og ønsker at denne tvist bliver løst hurtigst muligt. Vi er alle trætte af denne kamp mellem UEFA og disse tre klubber.

Gravina håber dog ikke på, at det skal komme så vidt. Han ønsker at agere mægler mellem Juventus og UEFA, således at der kan findes en løsning, og en udelukkelse kan undgås.


Mere om Juventus

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik