ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Ejere skal sælge Salernitana, hvis de skal spille Serie A-fodbold

Af Stefan Lindahl

Salernitana er tilbage i Serie A, men klubben skal dog sælges, hvis man skal overholde de italienske fodboldvedtægter i forhold til deltagelse i landets bedste fodboldrække.

Article image
Ritzau-Scanpix

Salernitana er tilbage i den bedste italienske fodboldrække efter 22 år i de lavere ligaer. Det blev slået fast i dag, da den syditalienske klub slog Pescara i den sidste spillerunde.

Der er dog et problem for Salernitana i forbindelse med oprykningen. Et stort problem. Klubben er nemlig ejet af Lazios præsident Claudio Lotito. Ifølge det italienske medie Il Mattino kan den samme person nemlig ikke eje to klubber i den samme række. Mediet henviser til vedtægterne hos det italienske fodboldforbund FIGC.

Lotito ejer ikke Salernitana alene, men medejeren kan ikke bare overtage hele ejerskabet. Det skyldes, at medejeren er Marco Mezzaroma, og han er Lotitos svoger. De to italienere skal derfor sælge klubben, hvis Salernitana skal spille Serie A-fodbold i næste sæson.

Ifølge Il Mattino har Lotito og Mezzaroma en måned til at få solgt klubben. Klubbens fremtid og Serie A-deltagelse i den kommende sæson er derfor angiveligt usikker.

Mere om Salernitana

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik