ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Benevento-præsident sviner VAR-dommer

Af Stefan Lindahl

Et annulleret straffespark har fået Beneventos præsident til at lange hårdt ud efter VAR-dommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Søndag eftermiddag tabte Benevento på egen bane i det sydlige Italien vigtige point i kampen om overlevelse. En af de direkte konkurrenter i kampen om overlevelse Cagliari var besøg, og kunne rejse hjem til Sardinien med alle tre point.

Efter kampen var Beneventos præsident Oreste Vigorito rasende. Han langede ud efter kampens VAR-dommer Paolo Mazzoleni, der kort før kampens afslutning fik dommeren på banen til at omstøde et ellers dømt straffespark til en Cagliari-bold. Angiveligt blev annulleringen begrundet med, at Benevento-spilleren Nicolas Viola havde opsøgt kontakten for meget.

En kendelse, som Vigorito absolut ikke er enig i. Ifølge Football Italia har Vigorito fortalt til Sky Sport Italia:

- Jeg har aldrig talt om dommerne, men jeg har modtaget beskeder fra Napoli og andre, som fortæller, at de (det italienske ligaforbund, red.) sender Mazzoleni som VAR-dommer, når de vil dræbe centrale syd-klubber. Vi kan lige så godt fjerne VAR, fordi det bare er endnu en ekstra undskyldning for deres vanlige tyveri. Vi taber et år med ofre og hårdt arbejde, samtidig med at han sidder på sin bagdel på en bænk og ser TV, imens at han ændrer beslutninger. Det er skamfuldt!

Derudover beskylder Vigorito dommer Mazzoleni for ikke at vide, hvordan man kigger på en TV-skærm, hvilket han siger, at hele Italien ved med undtagelse af netop Mazzoleni selv. Benevento-præsidenten tager efter sigende det fulde ansvar for sine udtalelser, hvis eventuelle søgsmål skulle lande i klubbens indbakke.

Straffesparket blev annulleret ved stillingen 2-1 til Cagliari med fire minutter tilbage af kampen.

Benevento har efter dagens kamp tre point op til overlevelse i Serie A med tre kampe tilbage. Derfor er den syditalienske klub afhængig af, at andre taber point, hvis de skal tilbringe to sæsoner i streg i den bedste italienske fodboldrække for første gang nogensinde.

Mere om Benevento

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik