ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Harry Kane beder Spurs-bestyrelsen om at overveje bud

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tottenham ser ikke ud til at skulle spille europæisk fodbold til næste sæson, og der afviser Harry Kane ikke, at angriberen kan gå til en rival med europæisk på programmet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham tabte 1-3 på udebane i Leeds, hvilket minimerer chancerne yderligere for at spille europæisk fodbold til næste sæson. Situationen er uacceptabel for 27-årige Harry Kane, der nu er gået til bestyrelses i Tottenham og personligt bedt bestyrelsesformanden, Daniel Levy, om at overveje indgående bud denne sommer.

Udmeldingen indikerer, at Kane potentielt kan ende sin tid i Tottenham denne sommer, som han har været siden 2004. Daniel Levy har allerede udtalt, at Tottenham ikke slipper Kane for mindre end 1,5 milliard kroner, men grundet det finansielle tryk forårsaget af Corona-pandemien, så bør beløbet på Kane forventes nedjusteret for Tottenham og Levy.

Manchester United har meldt sig ind med Chelsea, der begge er villige til at byde 770 millioner kroner for den engelske landsholdskaptajn. Dog håber Tottenham på, at de kan holde på Kane et år endnu, så markedet kan udvikle sig således, at Spurs kan opkræve højere beløb for angriberen.

Mere om Harry Kane

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik