Rasmus Padkjær

Lørdagens internationale rygter

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.
Den brasilianske angriber Neymar vil eftersigende underskrive en ny kontrakt med Paris St-Germain denne lørdag, som vil forpligte ham til klubben indtil 2026. (L’Equipe)

Real Madrid er løbet tør for tålmodighed med Eden Hazard og vil lytte på tilbud på den 30-årige belgiske angriber til sommer. (Marca)

Den kommende Roma-træner José Mourinho overvejer at rette blikket mod sin tidligere klub Manchester United med henblik på et bud på den 24-årige hollandske midtbanespiller Donny van de Beek. (Calciomercato)

Georginio Wijnaldums agent siger, at den hollandske midtbanespiller ville være interesseret i at tale med Bayern München omkring en fri transfer, når hans kontrakt med Liverpool udløber til sommer. (Sport1)

Inter Miami vil konkurrere med Watford om underskriften af transferfrie Ashley Young, når den 35-årige tidligere engelske kantspillers kontrakt med Inter udløber efter denne sæson. (Sol)

Istanbul Basaksehir er interesseret i at hente den 32-årige walisiske back Neil Taylor på en fri transfer, når hans kontrakt med Aston Villa udløber til sommer. (Sky Sports)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER