ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Tottenham holder møder med Conte

Af Silas Steiner

Antonio Conte har netop vundet det italienske mesterskab med Inter, men nu ser det ud til, at fremtiden kan ligge i London.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham offentliggjorde for et par uger siden, at Jose Mourinho var fortid i klubben. Der har hidtil været mange navne indenover, som mulig aftager for Mourinhos trænersæde i Tottenham, hvilket senest lød på Julian Nagelsmann som favorit. Den unge tysker træner drager dog til Bayern München efter sommerferien, og dermed mangler der fortsat en topkandidat til jobbet som cheftræner i Tottenham.

Dog mener det italienske medie, Corrierre dello Sport, at selveste Antonio Conte skulle have afholdt møder med Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy. Begge parter har på nuværende tidspunkt indledt en dialog om et muligt trænerskifte, og der forventes at blive afholdt flere møder mellem Antonio Conte og Tottenham. Nyheden kommer som et chok i den italienske presse, da Conte netop har formået at vinde Serie A med Inter efter 11 års tørke i trofæskabet. Dog har italienske Conte tidligere haft problemer med ejerne af Inter, og hvilket kan være en væsentlig faktor i et muligt skifte til Tottenham.

Antonio Conte har tidligere optrådt i Premier League, hvor manageren vandt Premier League med Chelsea tilbage i 2017. Partnerskabet varede dog kun 2 sæsoner, da Antonio Conte blev skiftet ud med sin landsmand, Maurizio Sarri, som efter blot én sæson for The Blues måtte se sig fyret af Roman Abramovich.

Relaterede artikler

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik