Fodbold nyheder

Spanier stopper i Bayern München efter ni år

Af Nicolai Christensen

Spanske Javi Martinez kom til Bayern München i 2012, og har siden vundet et utal af titler, men til sommer stopper spanieren i den tyske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Javi Martinez har efterhånden været i Bayern München i ni år, og har været med til at vinde end masse titler heriblandt to Champions League-titler. Men til sommer er den 32-årige spanier færdig i Bayern, oplyser den tyske storklub på sin hjemmeside tirsdag .

- Javi Martinez er en af de personligheder, der gør det klart, hvad FC Bayern står for. Hvis internationale topspillere identificerer sig med vores klub, som han gør, kan man opnå fantastiske ting sammen.

- Javi blev hurtigt én af os, og det utrolige antal succeser, vi har fejret med ham, taler for sig selv. Javi Martinez vil altid have en speciel plads i denne klubs historie. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Bayern-præsident Herbert Hainer.

Bayern hentede Martinez i Athletic Bilbao i 2012, og han har siden spillet 266 kampe for klubben, og vundet otte Bundesliga-titler, fem pokaltitler og to Champions League-titler.

Det faktum, at spanieren, der hører til på den defensive del af banen, er basker, kunne godt medvirke til, at det bliver en tilbagevenden til Athletic Bilbao for Martinez.

Mere om Javi Martínez

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik