Fodbold nyheder

Mbappe til Real?:
Jeg vil kæmpe med alt jeg har

Af Victor Nyrup

Mauricio Pochettino nægter at slippe Kylian Mbappe frivilligt, og den argentinske træner vil gøre sit ypperste for at beholde sin unge stjernespiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kylian Mbappe er en af fodboldverdenens absolut varmeste navne på rygtebørsen, og den unge verdensmester har været rygtet til noget nær samtlige storklubber i Europa de seneste år. En af de klubber der oftest bliver nævnt i rygter vedrørende Mbappes fremtid er Real Madrid, og som vi har skrevet har på Indkast.dk, så vil ”Kongeklubben” gå langt i jagten på den 22-årige franskmands underskrift.

Mbappes nuværende klub ser dog ikke ud til at lade stjerneangriberen skifte uden kamp, især ikke hvis det står til PSG´s træner Mauricio Pochettino. Den tidligere Tottenham-træner er meget opsat på at holde Mbappe i den franske hovedstad, det understregede den argentinske træner, da han blev spurgt til Real Madrid interesse i Mbappe.

- Om Mbappe skal til Real Madrid? Jeg vil kæmpe med alt jeg har for, at Kylian bliver i PSG. Klubben gør alt, hvad de kan for, at Neymar og Mbappe bliver, siger Pochettino ifølge BeIN Sports til radioprogrammet El Larguero.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik