Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Erling Haalands kønkrav kan vise sig at være for voldsomme for FC Barcelona og Real Madrid, mens Bayern München kigger på en mulig erstatning for træneren Hansi Flick.

Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

FC Barcelona og Real Madrid har muligvis ikke råd til at opfylde Erling Haalands lønkrav. Den 20-årige nordmand forlanger en årsløn på godt og vel 260 millioner kroner. (Goal)

Paris Saint-Germain presser i øjeblikket Kylian Mbappé i forhold til at underskrive en ny kontrakt, men Mbappé vil ikke have, at kontrakten skal være alt for lang. (L’Equipe)

Bayern München overvejer Massimiliano Allegri som den nuværende træner Hansi Flicks potentielle erstatning. Allegri har været arbejdsløs, siden han forlod Juventus i 2019. (Sport Mediaset)

FC Barcelona vil lade den franske midterstopper Samuel Umtiti forlade klubben til sommer. AC Milans midterstopper Alessio Romagnoli er efter sigende en af de mulige erstatninger for Umtiti. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona overvejer at byde på RB Leipzigs offensivspiller Dani Olmo, som har en fortid på den catalanske storklubs talentakademi. (Sport)

Atlético Madrid er interesserede i den 19-årige italienske midtbanespiller Nicolo Rovella, som er udlejet fra Juventus til Genoa, samt Udineses argentinske venstreback Nahuel Molina. (Mundo Deportivo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik