Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Arteta giver Aubameyang-opdatering

Mikel Arteta gav torsdag aften en opdatering på Pierre-Emerick Aubameyang, som har kæmpet med malaria, og hans tilstand.
Arsenal gik torsdag videre til semifinalerne i Europa League på bekostning af Slavia Prag. Angrebsstjernen Pierre-Emerick Aubameyang glimrede dog med sit fravær. Umiddelbart før kampen bekræftede Aubameyang, at han var diagnosticeret med malaria.

Arsenal-manageren Mikel Arteta berørte også gaboneserens sygdom, da han efter torsdagens Europa League-kvartfinale udtalte sig til pressen. Aubameyang er tilsyneladende i bedring. Han er i hvert fald blevet udskrevet fra det hospital, han har været indlagt på.

- Vi har lige snakket med ham. Han er hjemme, og han har det fint, udtaler Mikel Arteta ifølge football.london.

- Han havde to dage på hospitalet, hvor han fik den rigtige behandling, men han har det godt nu.

Selvom Aubameyang tilsyneladende er i bedring, ville Arteta ikke sætte en dato på, hvornår angrebsstjernen kan tænkes at være kampklar igen.

- Jeg tror, at han har brug for et par dage til at komme sig. Han vil gerne tilbage hurtigst muligt – det sagde han til mig.

Arsenal-manageren blev også spurgt om, hvorvidt han troede, at Aubameyang kommer til at være ukampdygtig i længere tid.

- Forhåbentlig ikke, fordi han har det rigtig godt. Det har han sagt til mig i dag, og han ønsker at komme tilbage, men jeg ved det ikke. Hvis behandlingen virker, bør det ikke tage særlig lang tid.

Aubameyang har spillet 25 Premier League-kampe i den igangværende sæson, hvilket har kastet ni mål af sig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER